Foto: Printscreen/Instagram/moj_beo_grad_

Sinoć u 21.55 na autoputu Beograd-Niš u pravcu Niša, na isključenju kod Plavog mosta dogodio se težak udes motociklista.

Najpre je na lice mesta izašla jedna ekipa Hitne pomoći koja je konstatovala teške traume kod 28-godišnjeg muškarca i prevezla ga u Urgentni centar na reanimaciju.

Pročitajte još:

Potom je pozvana i druga ekipa Hitne pomoći koja je prevezla u Urgentni centar na reanimaciju jednu teško povređenu žensku osobu, sa teškom traumom, starosti 27 godina, a drugu žensku osobu starosti 31 godinu koja je takođe učestvovala u nesreći motociklima, ekipa na terenu je prevezla na ortopedsku kliniku.

Na uglu ulica Vojislava Ilića i Rimske sinoć oko 20.56 u saobraćajnom udesu je povređena 12-godišnja devojčica koju je na licu mesta zbrinula pedijatrijska ekipa Hitne pomoći.

Tokom protekle noći je bilo i nekoliko poziva zbog osoba u alkoholisanom stanju koje su prevožene na odeljenje toksikologije VMA na detoksikaciju.

Dežurala je 21 ekipa i intervenisala ukupno 115 puta, od toga 24 intervencije su obavljene na na javnim mestima.
Protekle noći bilo je najviše poziva psihijatrijskih i hroničnih bolesnika i astmatičara.

BONUS VIDEO: Građani izigravaju glinene golubove na pešačkim prelazima u Nišu: Motociklista udario pešaka na obeleženom prelazu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar