Foto: Ljubica Sokić/Nova.rs

Jedna osoba je poginula u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila između Bajmoka i Mišićeva. U nesreći su učestvovali kamion i putničko vozilo.

Kako „Blic“ saznaje, u nesreći je poginuo Subotičanin iz Đurđina star pedeset devet godina vozač „opel – vektre“. On je kako se sumnja prešao u suprotnu traku i udario u kamion. marke „skania“ iz Belorusije.

Kako „Blic“ saznaje do nesreće je došlo kada je vozač „opel vektre“, koji se kretao iz pravca Mišićeva, odnosno Subotice ka Bajmoku, iz neutvrđenih razloga prešao u suprotnu kolovoznu traku.

PROČITAJTE JOŠ

Prednjom levom i levom bočnom stranom udario je u prednji levi deo teretnog vozila, koje se kretalo u suprotnom pravcu. Nakon sudara teretnjak je sleteo sa puta u jarak.

Vozač teretnog vozila iz Belorusije je testiran na alkohol i test je negativan, ali će njemu biti rađena i još i dvostruka analiza krvi u bolnici. Prema nezvaničnim podacima vozač iz Belorusije je imao vezan sigurnosni pojas, dok vozač putničkog automobila koji je nastradao nije koristio pojas. Telo nastradalog će biti poslato na obdukciju u novosadski Intitut za sudsku medicinu.

BONUS VIDEO Sudar tramvaja i automobila u Karađorđevoj kod autobuske stanice

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar