Vladimir i Milena Foto:privatna arhiva

Milena M. iz Kragujevca, koju je muž Vladmir (40) upucao u glavu, preminula je uprkos trudu lekara da joj spasu život. Nesrećnu ženu suprug je upucao na spavanju, nedugo nakon što se vratila iz Nemačke gde je zarađivala za celu porodicu.

Ona je kao lekar poslednje tri godine radila u Drezdenu u Nemačkoj i došla je u Kragujevac na kraći odmor, da poseti dvoje dece i porodicu.

Milena Foto:privatna arhiva

Prijatelj supružnika Milene i Vladimira M. ispričali su ranije za Nova.rs da su šokirani tragedijom koja se desila.

„Bili su skladan par, on je sa decom povremeno odlazio u Nemačku, a i ona je često dolazila u Kragujevac. Svi smo se radovali što se ona dobro snašla na novom poslu i što će uskoro biti svi zajedno. Čekali su te papire za spajanje porodice“, ispričao je njihov dobar prijatelj.

Pročitajte još:

Prijatelj je dodao i da je Milena bila vredna.

„BIla je uporna u tome da ode i mi smo ih podržavali. Vladimir je dao otkaz na poslu, kako bi čuvao decu dok je ona u Nemačkoj. Mučili su se tako razdvojeni, a sada ova tragedija, to je šok za sve nas. Ništa nije ukazivalo na to da imaju neke probleme. Jeste malo Vladimirova porodica negodovala zbog njenog odlaska, smatrali su da im odvodi decu, ali ne mislim da je to uzrok da Vladimir podigne ruku na Milenu. Imaju dvoje male dece, ne znam šta mu se desilo da tako postupi“, u šoku i neverici priča njihov prijatelj.

Podsetimo, osumnjičeni Vladimir uhapšen je nakon višesatne potrage. On se trenutno nalazi u pritvoru.

BONUS VIDEO: Hapšenje muškarca osumnjičenog za teško ranjavanje supruge u Kragujevcu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare