Foto: Printscreen Facebook

Boris M. (18) i njegova devojka Dejana N. (17) stradali su zajedno na motoru, kada su se u utorak sudarili sa "mercedesom" na putu Inđija - Beška.

Njih dvoje su se nalazili na motoru kada ih je „mercedesom“ pokosio Slobodan B. (83) iz Krčedina. Boris je bio za upravljačem motora, a Dejana je bila suvozač.

Do nesreće je došlo u utorak oko 17:20 časova kada, prema prvim informacijama, automobil „mercedes“ nije ustupio prvenstvo prolaza motociklu sa dvoje mladih.

Osumnjičenom vozaču automobila Slobodanu B. je određeno zadržavanje do 48 časova. Iako se u pojavila informacija da je on vozio sa isteklom vozačkom dozvolom, ispostavilo se da to nije tačno.

Naime, Slobodan B. je kod sebe imao stranu vozačku dozavolu, koja je važeća i koja važi i u Srbiji, tako da je bio regularan učesnik u saobraćaju, preneli su mediji.

„Takvu ljubav nikada nisam video, mnogo su se voleli, to je bilo nešto neverovatno. Sahranićemo ih zajedno u petak u 14 časova na staropazovačkom groblju. Počivaće zajedno, da se ne razdvajaju ni na onom svetu“,  ispričao je za Kurir Borisov otac Vladimir M.

BONUS VIDEO: Snimci dronom – Lančani sudar na auto putu Novi Sad – Beograd kod naplatne rampe

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare