Foto: Goran Srdanov/Nova.rs/Ilustracija

Automobil Gorana Nikolašević iz Valjeva, svedoka u procesu koji se vodio protiv optuženog narko-bosa Darka Šarića, eksplodirao je tokom noći ispred njegove porodične kuće u tom gradu, a on je i ranije policiji prijavljivao da sumnja da nepoznate osobe hoće da mu podmetnu eksploziv pod vozilo.

Naime, kako su mediji prenosili, Nikolašević je ranije podneo krivičnu prijavu policiji u Valjevu protiv Nebojše Joksovića, svedoka-saradnika u postupku koji se vodio protiv Darka Šarića u Specijalnom sudu u Beogradu, zbog pokušaja ubistva.

On je tada, sem protiv Joksovića, podneo prijavu i protiv Saše C. iz Beograda, a kako je tvrdio, od policijskih službenika u Valjevu dobio je informaciju da se sprema njegova likvidacija, te da ima saznanja da napadači žele da mu podmetnu eksploziv u automobil.

Pročitajte još:

Ova krivična prijava bila je i predmet rasprave na suđenju Šariću, kada su njegovi advokati sudskom veću predočili iskaz koji je Nikolašević dao u policiji.

Podsetimo, u eksloziji koja se dogodila tokom protekle noći u Mišarskoj ulici u Valjevu nije bilo povređenih osoba. Eksplodirao je džip marke „honda element“, čiji je vlasnik Nikolašević, a koji je bio parkiran na trotoaru ispred kuće u kojoj živi sa porodicom. Od siline eksplozije, oštećeno je još nekoliko vozila parkiranih u blizini, ali srećom povređenih nije bilo.

Mediji navode i da su sigurnosne kamere sa jednog od objekata u ulici zabeležile kako maskirani muškarac sa kapuljačom na glavi prilazi vozilu, ostavlja predmet na haubu i brzo se udaljava, nakon čega dolazi do eksplozije.

Foto: EPA/ANDREJ CUKIC

Inače, Nikolašević je srpskoj javnosti poznat kao svedok u postupku koji se vodio u Specijalnom sudu protiv Darka Šarića, osuđenog za krijumčarenje 5,7 tona kokaina iz Latinske Amerike u Evropu, kao i pranje novca.

Pročitajte još:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar