Koliko je snažna eksplozija bila jutros u stanu na Čukarici, svedoče fotografije našeg reportera.

Naime, u eksploziji koja se oko šest sati desila u stranu u zgradi na Belim vodama na Čukarici, prema nezvaničnim podacima, povređeno je čak 11 osoba među kojima i dvoje dece. Kako saznajemo sa terena, u eksploziji nije bilo teže povređenih, već su se uglavnom stanari nagutali dima. Evakuisano je oko 15 stanara, a vatrogasci su lokalizovali požar.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Reporteri portala Nova.rs ispred zgrade u kojoj je izbio požar zatekli su dve devojke i njihovu majku koje inače žive u stanu u kom se dogodila vatrena stihija. One su poprilično potresene i trenutno sniu u stanju da govore za medije.

„Moja deca su dobro“, rekla je kratko majka devojaka.

Inače, pomenuta porodica u stanu živi oko pet, šest godina kao podstanari. Prema rečima vlasnika stan Mališe Pavlovića, najbitnije je da niko nije teže povređen.

„Oko šest sati su me pozvali da dođem, ja sam odmah  seo u automobil i došao za Beograd. Ni meni nije jasno šta se desilo. Devojke su mi rekle da je eksplodirao bojler.Ne znam kako jer je relativno nov, kupljen je pre godinu i po dana“, kaže Pavlović za naš portal, koji inače živi u selu nedaleno od Ljiga.

Iako se najpre navodilo da je povređeno manje ljudi, prema saznanjima portala Nova.rs sa terena, čak 11 osoba je zbrinula Hitna pomoć. Kako saznajemo, eksplozija se dogodila oko šest sati ujutru u stanu u kome žive dve devojke.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Ekipe hitne pomoći prevezle su starije povređene na VMA, dok su deca zbrinuta na Institutu za majku i dete.

*

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

*

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare