Foto: Nova S

Suspendovani apsolovent Pravnog fakulteta u Novom Sadu Stefan Karanović izjavio je da su ga jutros napala trojica muškaraca, udarili ga štapom i napravili mu rasekotinu na glavi.

„Ujutro, kada sam bio na trčanju u okolini rodnog Čelareva, zaustavio se automobil i trojica muškaraca su krenuli da mi dobacuju da uđem s njima u kola i da idemo na pivo. Rekao sam da neću, a oni su onda izašli iz kola i napali me“, tvrdi Karanović.

Pročitajte još:

On je agenciji Beta rekao da je prepoznao jednog od muškaraca i da je uspeo da im uzvrati na udarce i da pobegne preko šume i njiva do obližnje benzinske stanice, kada je pozvao policiju koja je obavila uvidjaj.

„Doneću utoku i ubićemo te na ovde na njivi kao psa’, pretio mi je jedan od njih“, rekao je Karanović i dodao da je bio u hitnoj pomoći zbog rasekotine na glavi i da se sada nalazi u stanici policije.

Stefan Karanović vodi brojne sporove protiv Pravnog fakulteta u Novom Sadu koji ga je suspendovao pod optužbama da je u medijima objavljivao članke o navodnom kriminalu na Pravnom fakultetu, što je on demantovao.

On je suspendovan i izbačen sa fakulteta na 36 meseci, a fakultet je u više navrata odbio da mu izda potvrdu o položenim ispitima.

Karanović je zbog toga upisao Pravni fakultet u Bosni i Hercegovini, gde je morao da započne studije od početka.

On je ranije izjavio da su mu pretili smrću nakon što je Upravni sud presudio u njegovu korist u sporu protiv novosadskog Pravnog fakulteta.

BONUS video: Napad na radnicu teretane

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare