Bojan Stajić Foto: Facebook/Bojan Stajić

Bojan Stajić, jedan je od osmoro stradalih radnika u rudniku "Soko", a iza sebe je ostavio neutešnu porodicu i bebu od svega mesec dana, a on će danas biti sahranjen u svom rodnom mestu Bobovište.

Bojan je iza sebe dobio malo dete, samo mesec dana pre tragedije, a kako je ispričala njegova suprugu Dragana Jovanović, rudaru se kobnog dana nije išlo na posao.

„On ima samo 34 godine i bebicu od mesec dana. Imala sam osećaj, znala sam da je poginuo. Išao je moj bratanac u ambulantu da vidi da li ga ima na spisku povređenih. Niko nam ništa nije rekao. Nije hteo da ide na posao i zvao je šefa da pita za dan, ali je rekao da nema. Rekao je kako je lep dan, uopšte mu se ne ide. Bebica je prevremeno rođena, možda je i bolje što se pre rodio, bar je neko vreme proveo s ocem“, ispričala je njegova partnerka Dragana Jovanović kroz suze.

Dragana Jovanović Foto: Dragan Mujna/Nova.rs

Podsetimo, u petak ujutru došlo je do nesreće u rudniku „Soko“ u Sokobanji, a osam rudara ugušilo se metanom. Stradali su Darko Zlatković (43), Nenad Trivunac (37), Petar Petrović (31), Radovan Grujić (47), Branko Čokorilo (57), Branislav Zlatanović (54), Bratislav Živković (59) i Bojan Stajić (34).

BONUS video: Otac nastradalog radnika neutešan

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare