Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs/Shutterstock

Ivan J. (38) i Marta A. (37) su stradali, dok su tri osobe povređene u stravičnoj nesreći koja se sinoć dogodila na Dunavu u Grockoj. Stradali Ivan je kao mali doživeo tešku tragediju a tom prilikom je jedva izvukao živu glavu.

Kako saznajemo, Ivanu je, dok je bio dete, otac stradao prilikom prevrtanja traktora. U trenutku nesreće i Ivan je bio na pomenutom vozilu.

Podsetimo, Ivan je stradao sinoć, kada se gliser, za čijim se volanom nalazio, zakucao u baržu. U nesreći je stradala i Marta A., dok su tri osobe lakše povređene.

Pročitajte još:

Kako je za sada utvrđeno, navedeni motorni čamac kretao se iz pravca Beograda i kada je ušao u Gročanski dunavac, iz za sada neutvrđenih razloga udario je u usidrenu baržu, nakon čega se odbio i ostao na sredini Gročanskog dunavca.

„Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu formiralo je predmet povodom nezgode koja se dogodila dana 07.09.2022.godine u Grockoj, na reci Dunav, u Gročanskom dunavcu. U toku dosadašnjeg postupka, utvrđeno je da su na motornom čamcu bili vozač I.J., kao i M.A koji su preminuli na licu mesta, dok su kod N.R., M.B., i N.G., konstatovane lake telesne povrede. Nakon izvršenog uviđaja, po nalogu dežurnog zamenika Drugog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu tela preminulih prevežena su na Institut za sudsku medicinu radi vršenja sudsko-medicinske obdukcije“, navedeno je iz tužilaštva.

Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Zasad nije poznato kako je tačno došlo do nesreće.

VIDEO: Nesreća kod Zmaja

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar