Foto: Goran Srdanov/Nova.rs, Printscreen/Instagram

MIlivoje L. (50) iz Gradiške, koji je osumnjičen za ubistvo Strahinje Stojanovića u Beogradu pod čiji je automobil postavljena bomba, identifikovan je zahvaljujući specifičnoj tetovaži i ožiljku, pišu beogradski mediji.

Kako piše portal Novosti, zasad nije poznata lokacija na kojoj se krije osumnjičeni za teško ubistvo.

„Prema dostupnim podacima, on se uopšte ne nalazi na teritoriji Bosne i Hercegovine“, rekao je izvor „Novosti“ blizak policiji u Republici Srpskoj.

Taj portal navodi i da je osumnjičeni identifikovan na osnovu ožiljka i tetovaže koje ima.

„Ožiljak od gelera na nozi i karakteristična tetovaža na ruci pomogli su da policije identifikuje Milivoje, pošto se 13. septembra, nakon što je izašao iz stana na Vračaru odvezao elektičnim biciklom do garaže na Novom Beogradu i postavio eksploziv pod auto. Bio je obučen u odeću karakterističnu za bicikliste kako ne bi privlačio pažnju, objasnio je izvor Srpskog telegrafa upozant sa slučajem i još naveo da je na glavi imao biciklistički šlem i potkapu kako bi se zamaskirao“, pišu „Novosti“.

Pročitajte još...

Podsetimo, Viši sud u Beogradu raspisao je međunarodnu poternicu za Milivojem L. zbog sumnje da je pod automobil Strahinje Stojanovića postavio i aktivirao eksplozivnu napravu.

Iako ga istražni organi Republike Srpske dovode u vezu sa više krivičnih dela, Milivoje L. u dosijeu ima samo jednu pravosnažnu presudu zbog nanošenja teških telesnih povreda.

Operativni podaci MUP RS ukazuju da je ekipa Milivoja L. često izlazila u susret raznim kriminalcima po pitanju logistike u izvršenju krivičnih dela, ali i njihovom skrivanju, ilegalnom prebacivanju preko Save u Hrvatsku i slično.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar