Foto: Facebook/Стефан Русов-КЕЛЕ

Stefan Rusov i Milica Mirjanić pronađeni su večeras posle više od 20 sati potrage, nakon što su nestali na planini Beljanici, a mladić je za portal Novosti ispričao da je premoren posle toliko sati provedenih na planini, ali i da im je koliba u kojoj su prespavali spasila život. Mladi par pronađen je danas u blizini mesta Brezovica.

„Malo me je sada popustio adrenalin, i sustigao me je umor. Dobro smo i Milica i ja, sve je sada u redu. Ne bi se dobro završilo da nismo naleteli na kolibu. Bio je mrkli mrak, samo smo uleteli unutra. Mislili smo da ćemo naći neke meštane u okolini, međutim svuda je pustoš tamo, nije bilo apsolutno nikoga“, rekao je mladić za taj portal.

Iako je najpre saopšteno da se paru na putu ka izletištu pokvario automobil, mladić je istakao da su tokom vožnje naišli na duboki sneg, pa su, kako ne bi trošili gorivo na grejanje, rešili da se sklone u kolibu.

Foto: Nova.rs

„Želim da se zahvalim svima koji su učestvovali u potrazi, i medijima koji su digli buku i na taj način pomogli potragu“, dodao je Stefan.

Podsetimo, u potragu za ovim parom bilo je uključeno nekoliko desetina pripadnika MUP, Gorske službe, ali i helikopterska jedinica. Par je pronađen večeras u Lisinama i oni su u dobrom zdravstvenom stanju.

Pročitajte još...

***

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare