Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Policija u Boru je pre nekoliko dana uhapsila S. R. (20) i S. R. (18) iz ovog grada, zbog sumnnje da su upali u stan 33-godišnjeg muškarca, pretukli ga, a potom mu ukrali 50.000 dinara. Prema nezvaničnim saznanjima Nova.rs, pretučeni muškarac odranije je poznat policiji, a iza celog slučaja krije se nesvakidašnja priča.

Osumnjiče se terete da su se 22. novembra najpre posvađali sa muškarcem u njegovom stanu, a zatim ga više puta udarili u glavu i naneli mu laku telesnu povredu. Potom su, kako se sumnja, sa police ukrali 50.000 dinara i otišli iz stana.

Ono što je malo poznato jeste da se prebijeni mladić bavi dilovanje.

Pročitajte još:

„Poznat je kao neko ko organizuje mrežu maloletnika za distribuciju droge u Boru. Navodno su i mladići koji su uhapšeni radili za njega.  Ucenjivao ih je, reketirao je i njihove roditelje. Pravi razlog prebijanja zapravo su nesuglasice oko distribucije droge“, kaže izvor Nova.rs.

Ilustracija Foto:shutterstock.

Ukazuje i da, prema nezvaničnim informacijama, prebijenom muškarcu je ukradena i droga.

„Navodno su mu tog dana uzeli i drogu, kokain koji je u tom trenutku imao u svom stanu, u kojem je došlo do napada. Priča se i da prebijeni muškarac ima zaštitu pojedinih inspektora u Boru, te da je to najveći problem“, dodaje sagovornik.

Istraga celog slučaja je u toku.

VIDEO: MUP: Zaplenjeno oko kilogram heroina i 50 grama kokaina