„Šta je ovo, policijska država?“ Pogledajte kako saobraćajac privodi aktivistu

Hronika 25. nov. 202112:46 > 12:59
Podeli:
Foto:Screenshot/Instagram/ekostraza

Jedan ekološki aktivista imao je "bliski susret" sa saobraćajcem u Beogradu, a kako se može videti na snimku koji je objavila "Eko straža" na svom Instagramu, policajac mu je narednio da se okrene prema automobilu, stavi ruke na krov. Zbog čega, nije poznato, ali na snimku se čuje kako prolaznici govore da "nije ništa uradio", dok "Eko straža" tvrdi da je kasnije priveden bez razloga.

„Šta je, bre, ovo, policijska država?“, pita jedan od očevidaca scene, kada je policajac naterao mladića da stane uz automobil. Kako se navodi u opisu videa, reč je o nastavku „terora policije na ekološkim aktivistima“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eko Straža (@ekostraza)

„Teror policije nad ekološkim kativistima se nastavlja, posle jučerašnjeg legitimisanja i tefterisanja učesnika, večeras su priveli dečka ni krivog ni dužnog, šalje nam zajednička drugarica. Niti je bilo razloga da baš njega zaskoče, niti se opirao, pokušali su da mu napakuju opiranje i napad na službeno lice“, navodi se u pojašnjenju.

Kako se može videti, njemu naređenja izdaje mladi saobraćajac, dok ostali okupljeni građani ponavljaju kako nikoga nije uradio, nikome ništa nije rekao, kako ga ne poznaju, ali brane prava građana.

Bonus video: Hapšenje dilera u Subotici

 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar