Foto:Nemanja Jovanović/Privatna arhiva

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza priveden je danas na informativni razgovor na osnovu različitih navoda Aleksandra Kajmakovića (47), poznatijeg kao Aca Bosanac, ali i drugih operativnih saznanja. Inače, Kajmaković je priveden pre nekoliko dana zbog saradnje sa grupom vođe navijača Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja, a on je u policiji ispričao da ga je sa njim upoznao upravo Kokeza.

Zasad nije poznato o kakvim se tačno navodima radi, a više informacija znaće se nakon što Kokeza bude saslušan.

Inače, kako su mediji ranije preneli, Kajmaković je policiji ispričao da je do poslovnih odnosa sa Veljkom Belivukom došao preko višegodišnjeg poznanstva sa predsednikom Fudbalskog saveza Srbije.

Pročitajte još:

Istakao je tada da ga je Kokeza 2016. godine više puta kontaktirao i ubeđivao da obezbeđenje “Kasine” na Terazijama preuzmu navijači Partizana.

“Rekao mi je da imaju najbolje obezbeđenje, da mogu da spreče dolazak kriminalaca i da neće biti problema sa navijačima”, rekao je Kajmaković, pisali su mediji.

Podsetimo, Aleksandar Kajmaković, zvani Aca Bosanac, suvlasnik više beogradskih restorana i klubova, uhapšen je pre nekoliko dana zbog sumnje da je sarađivao sa Veljkom Belivukom zvanim Velja Nevolja, koji je početkom februara priveden u velikoj akciji MUP i BIA.

Inače, pripadnici Belivukove grupe držali su obezbeđenje u “Kasini”, ali i brojnim drugim velikim klubovima u Beogradu čiji su suvlasnici Predrag Ranković Peconi i Aleksandar Kajmaković zvani Aca Bosanac. Bosanac je na saslušanju ispričao sve o saradnji sa Belivukom i kako je došlo do toga da mu njegova grupa drži obezbeđenje u kafićima i klubovima.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar