Ub, marihuana, trava, konoplja, droga, farma, laboratorija
Foto: MUP

Daruvarska policija uhapsila je dvojicu državljana Srbije koji su u jednoj kući na području Daruvara, u Hrvatskoj, u improvizovanoj laboratoriji, uzgajali čak 859 stabljiki marihuane.

U kući je pronađena i razna oprema za kontrolisani uzgoj poput ventilatora i termostata kojima se održavala potrebna temperatura za uzgoj, zatim mehanizam za navodnjavanje i slično. O pronalasku marihuane i hapšenju policijska uprava bjelovarsko-bilogorska izvestila je na svojim internet stranicama, prenosi jutarnji.hr.

Pročitajte još:

„Juče, 13. decembra, policijski službenici Policijske uprave Daruvar i Službe kriminalističke policije naše policijske uprave su dovršili kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjim i 21-godišnjim državljanima Republike Srbije zbog sumnje da su počinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i promet opijnih droga“, saopšteno je.

Naime, sumnja se da su njih dvojica u jednoj kući u okolini Daruvara uzgajali indijsku konoplju u indoor uslovima.

„Na osnovu sudskog naloga obavljena je pretraga porodične kuće i drugih prostorija, a pretragom je pronađeno i od osumnjičenika oduzeto 859 stabljika indijske konoplje tipa marihuane u različitim fazama uzgoja, kao i razna oprema za indoor uzgoj (ventilatori, termostati, šprice i dr.). Obojica su uhapšeni i uz krivičnu prijavu predati pritvorskom nadzorniku naše policijske uprave.“, navela je hrvatska policija.

BONUS VIDEO: Hapšenje marihuana Voždovac

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar