Foto: EPA-EFE/FEHIM DEMIR

Banjalučka policija u akciji "Dolar" uhapsila je 11 osoba u striptiz klubu "Karibik dens", među kojima su i četiri Srpkinje, Marta V., Ana S., Zvezdana D. i Nina K. One su, kako se nezvanično navodi, radile kao plesačice.

Vlasnik kluba Lari Živković je uhapšen, a kako Srpska info navodi, policija je već neko vreme sumnjala da su u ovom lokalu duže vreme pružane seksualne usluge za novac.

Izvor Srpskainfo, uključen u istragu, otkriva da je banjalučka policija tokom ove akcije došla do potvrđenih operativnih saznanja i informacija šta se dešava u pomenutom lokalu, pa je sinoć posle 23 časa upala u kafić.

„I pored zabrana, lokal je radio posle 22 časa, a u njemu je zatečeno više od 20 osoba“, kaže izvor.

U objektu su zatečena četiri državljanina Slovenije, koji su testirani na opojne droge, i bili su pozitivni na kokain, a kod jednog je pronađen gram kokaina.

„U lokalu je zatečeno šest devojaka koje su radile kao plesačice. Dve devojke su iz Banjaluke i četiri iz Srbije koje su ovde takođe radile, a koje nisu prijavile boravak“, pojasnio je izvor Srpskainfo.

Prema njegovim rečima ukupno je uhapšeno 11 osoba.

„Osim njega, privedena je i A.M. i N.Š. Iz Banjaluke, M.V, A.S, Z.D. i N.K. iz Srbije. Zatim B. Ć. državljanin Slovenije, kod koga je pronađena droga, A. D. državljanin Slovenije, M. F. državljanin Slovenije i BiH , M. S. državljanin Slovenije“, pojašnjava izvor Srpskainfo.

Kod devojaka koje su zatečene je pronađeno i oduzeto više novca u gotovini, a za koje se sumnja da su zaradile prostitucijom.

Devojke iz Srbije biće saslušane i predate Službi za strance radi deportacije.

Portparol PU Banjaluka Danijela Mučibabić već je ranije potvrdila za Srpskainfo da je izvedena pomenuta akcija.

„U toku je kriminalistička obrada osoba i rad na dokumentovanju navedenog predmeta. Sve mere i radnje u okviru ove akcije preduzete su pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka. Određene aktivnosti u okviru ove akcije i dalje su u toku“, rekla je portparol PU Banjaluka, Danijela Mučibabić.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar