Foto:Shutterstock

Dečak (9) iz Sremskih Karlovaca, koji je, kako se sumnja, silovan na žurci, već šest dana se nalazi u bolnici zbog povreda koje je zadobio.

Njegovo stanje je dobro i zasad ostaje u bolnici, rečeno je u zdravstvenoj ustanovi.

Sumnja se da je mališana, koji je gluv, seksualno zlostavljalo više osoba na proslavi na koju je otišao sa svojim rođakom.

„Kako sam čula, jedan od rođaka ga je poveo sa sobom na neku žurku. Priča se da su tamo bili samo muškarci i da su navodno dali detetu da pije alkohol i da su ga dobro napili i onda se iživljavali nad njim. Izgleda da je njega više njih napastvovalo „, kaže meštanka, koja poznaje porodicu dečaka. Slučaj užasnog zlostavljanja maloletnika otkrila je njegova majka.

„U nedelju ujutru rođak ga je doveo kući sa te žurke. On je odmah legao da spava. Dugo nije ustajao, iako je bio budan u krevetu. Majku je to zabrinulo i pitala ga je šta mu je, a on joj je odgovorio da ga jako boli stomak. Žena ga je odmah odvela kod lekara. Doktori su tokom pregleda ostali zaprepašćeni, pošto je utvrđeno da je dete silovano i da je tom prilikom zadobilo ozbiljne povrede“, objašnjava izvor.

Meštani Sremskih Karlovaca veoma su se uznemirili zbog ovog, kako kažu, nezapamćenog događaja.

„Strašno! Ne mogu da verujem šta se sve događa. Dečak je gluv i živi u bedi, a sada ga je i ova nesreća zadesila. Pa taj koji je to uradio, ne znam kako može da živi. Grozota jedna. Vidim da policija i danas obavlja razgovore i privode neke mladiće. Verujem da će policija rešiti ovo i uhapsiti odgovorne“, kaže meštanka.

Za počiniocem ovog krivičnog dela ili više njih policija intenzivno traga.

„Obavljeni su razgovori sa više osoba, vrše se neophodna veštačenja i preduzimaju sve druge mere i radnje za utvrđivanje činjenica i okolnosti nemilog događaja“, kaže izvor.

Kako piše ovaj dnevni list, dečak živi sa majkom, koja ima još dece, i ocem koji je nedavno izašao iz zatvora zbog nasilja u porodici.

„Oni su jako siromašni. Otac stalno maltretira majku, zbog čega je bio dve godine iza rešetaka, ali kada je izašao na slobodu opet im se vratio i sada je tu sa njima“, kaže za naše medije poznanica porodice.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare