Foto: Printscreen

Policija je u Sarajevskoj ulici u centru Beograda zaustavila automobil bivšeg poslanika Dveri Srđana Noga, koji se zaputio ka Narodnoj skupštini sa pejnt-bol puškom u automobilu, a kako saznaje portal Nova.rs, on će biti priveden u policijsku stanicu Savski venac.

Nogo je zaustavljen nešto pre 10 sati u Sarajevskoj ulici, a prema našim saznanjima, on se još uvek tamo nalazi. Informaciju o zaustavljanju vozila Srđana Noga, za portal Nova.rs, potvrdio je i njegov advokat Marko Pušica.

„Tačno je da je Srđan zaustavljen u Sarajevskoj ulici, policija mu je oduzela pejnt-bol pušku i sačinila zapisnik o događaju. Srđan odbija da potpiše zapisnik, a prema saznanjima koja imam, trenutno je okružen sa više od 10 policijskih službenika“, rekao je za naš portal advokat Marko Pušica.

On je dodao i da je najverovatnije namera policije da odvrati Noga od dolaska ispred Skuštine, gde se trenutno održava protest. Pušica navodi i da je je u toku privođenje Noga u polijsku stanicu.

„Srđan trenutno sprovode u policijsku stanicu Savski venac. Pretpostavlja da će biti ispitan u svojstvu građanina“, rekao je Pušica i dodao da će opširnije informacije imati kada bude stigao u stanicu.

Podsetimo, Nogo je još pre nedelju dana najavio da neće dozvoliti današnje konstituisanje novog saziva Skupštine i pozvao lidere i simpatizere opozicije da dođu na puškaranje na buduće poslanike. On je danas zaustavljen s pejnt-bol puškom i praćkama, koje je imao u vozilu.

Inače, trenutno je u toku protest, odnosno pokušaj blokade rada Narodne skupštine, od strane pristalica pokreta Dosta je bilo.

 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare