hapšenje
Foto:Filip Krainčanić/Nova.s

Apelacioni sud Crne Gore produžio je pritvor Jasminu Nišiću iz Prijepolja (30), koji se tereti da je u aprilu 2019. u budvanskom naselju Velji vinogradi ubio poznanika Kristijana Ćorića (38).

Nišiću je u toku krivični postupak pred Višim sudom u Podgorici, prenosi portal CdM pisanje Dana.

Ćorić se pre deceniju doselio u Budvu i s Nišićem se poznavao preko zajedničkog prijatelja, s kojim je delio stan.

U ranim jutarnjim satima 14. aprila 2019. policiji je prijavljeno da je na ulici uz samu reku Grđevica, pored turističkog kampa, pronađeno telo u lokvi krvi.

Policijski inspektori Centra bezbjednosti Budva zatekli su, prema rečima očevidaca, jezive scene. Fasada obližnje zgrade bila je isprskana krvlju, a ispred ulaza je bila lokva krvi.

Policijske patrole blokirale su izlaze iz grada, a ubrzo je utvrđen i identitet osumnjičenog, za kojim je raspisana poternica, a obavešteni su i službenici na graničnim prelazima zbog bojazni da osumnjičeni ne napusti državu.

Prema nezvaničnim saznanjima, Nišić i Ðorić su se sukobili ispred zgrade zbog ličnih razmirica. Nišić je navodno nasrnuo na Ćorića i udarao ga stolicom koja je bila u dvorištu zgrade dok ovaj nije pao.

Potom je osumnjičeni pobegao, a Ćorić ustao i uspeo da napravi nekoliko koraka do ulice, gđe je potom pao i preminuo od teških povreda koje je zadobio po glavi i telu.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar