Foto: PrintscreenFacebook/CBS Chicago ; printscreen/instagram.com/winners_freight_llc

Nikola Mišović, 29-godišnji Srbin kojeg je prekjuče je u poslepodnevnim časovima u Čikagu ubio vozač kamiona Džeremi Džerom Spajser, zaposlen u njegovoj firmi, preminuo je od posledica pucnjave i izostanka pravovremene pomoći!

Kako navodi portal Serbian Times, ambulatna kola stigla su na lice mesta čitavih 35 minuta nakon što je incident prijavljen.

Prema rečima očevidaca, Nikola nije ubijen na licu mesta, pa je brža reakcija hitne pomoći možda mogla da spasi mladiću život.

Foto:printscreen/instagram.com/winners_freight_llc

Ovo nije prvi put da su hitne službe u Čikagu reagovale prekasno, zbog čega su se tokom prošle godine nekoliko puta našli na udaru kritika medija i javnosti.

Podsećamo, prema informacijama do kojih je došao Serbian Times, osumnjičeni za ubistvo Džeremi Džerom Spajser iz Arkanzasa je u kompaniji “Winners Freight LLC” počeo da radi nedavno, nakon što je lično Mišovića zvao i zamolio ga da ga primi na posao. Odvezao je samo jednu vožnju, posle koje je iz još nerazjašnjenih razloga upao u kancelariju kod Mišovića i posle niza uvredljivih reči na račun Srba ispalio u njega smrtonosni hitac.

Džeremi Spajser Foto: Printscreen/Police Department

Nakon toga Spajser je otišao u prostorije kompanije “Force” koje se naleze u istoj zgradi, a u kojoj je prethodno zbog problematičnog ponašanja dobio otkaz, i ranio devojku. Sve se ovo dešavalo između 15-15.30 časova.

Foto: PrintscreenFacebook/CBS Chicago

Naoružani napadač je zatim pobegao sa lica mesta, da bi ga ubrzo zatim policija pronašla nedaleko odatle, u Medison ulici. Kada je opkoljen i pozvan da se preda, osumnjičeni je naočigled policajaca pucao sebi u glavu.

Bonus video: Izvlačenje ranjenika iz fabrike posle eksplozije


***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar