Foto: EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS

Policija u Tirolu uhapsila je Srbina (61) osumnjičenog da je pokušao da ubije svoju pastrorku na jednom parkingu u Tirolu.

Incident se dogodio oko 21.30 kada je Srbin nasrnuo na pastorku, inače rumunsku državljanku, a veća tragedija izbegnuta je pošto je uspela da sa majkom pobegne od pomahnitalog muškarca.

– Prema dosadašnjim tragovima, mlada žena je čekala u vozilu ispred stana svoje 38-godišnje majke. Pušila je cigaretu, a prozor na automobilu je bio poluotvoren. Kada je stigla majka, pored automobila se pojavio i Srbin – prenose austrijski portali.

On je, kako prenosi kosmo.at, udario u staklo i pokušao da spusti prozor i napadne poćerku. Tada se umešala i njegova majka, koja je uspela da zaštiti od napadača. Uspele su da se zaključaju u automobil i pobegnu do najbliže policijske stanice gde su podnele prijavu protiv čoveka.

Policija je osumnjičenog pronašla u svojoj kući, gde je i uhapšen. Pastorka je prošla sa posekotinama na desnoj strani vrata, a majka je povređena po prstu.

Foto: HANS PUNZ / AFP / Profimedia

Osumnjičeni je odmah priznao krivično delo koje mu se stavlja na teret ali je negirao nameru da ubije. Portal „Krone“ prenosi da se motivi najverovatnije kriju u neraščišćenim porodičnim odnosima, pošto Srbin i njegova supruga mesecima ne žive zajedno.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar