Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Trojica muškaraca uhapšena su u Valjevu kada je u njihovim automobilima pronađeno 11 ilegalnih migranata i tablete sa spiska psihoaktivnih supstanci.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu, u saradnji sa Višim i Osnovnim javnim tužilaštvom u ovom gradu, uhapsili su M. C. (38), državljanina Turske, V. I. (46), državljanina Moldavije, kao i L. K. (31) iz Beograda zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi.

Pročitajte još:

Policija je u okolini Valjeva, u „renou“ kojim je upravljao M. C. pronašla pet migranata, u „mercedesu“ koji je vozio V. I. jednog, a u „fordu“ kojim je upravljao L. K. šest migranata.

Kod L. K. je pronađena i jedna tableta za koju se sumnja da se nalazi na spisku psihoaktivnih supstanci, pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Valjevu, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar