Foto: EPA-EFE/FLORIAN WIESER

Sve je počelo kada su dva brata dilera, nemački državljani poreklom iz Srbije zakazali tuču sa dvojicom braće - svojim mušterijama, sa kojima su se posvađali oko novca.

Scene kao iz crne komedije, dogodile s se u sredu u mestu Braunau u pokrajini Gornja Austrija, prenosi austrijski Kurir. Sve je počelo dan ranije, kada su se diler i njegova mušterija posvađali oko dugovanja, prvo se gurkali rukama, pa se i potukli, ali su na kraju zakazali tuču za sredu.

Iako je to tebala da bude tuča jedan na jedan, diler, za koga mediji kažu da je Srbin nastanjen u Nemačkoj, poveo je sa sobom brata. Mušterija, za koga se kaže da je 28 godina star, sa sobom je poveo takođe svog brata.

Pročitajte još:

Austrijanac je bio naoružan pištoljem „plašljivcem“ dok je njegov brat spremio bejzbol palicu. Srbi su bili naoružani noževima. Vozač je, dok je prilazio mestu zakazane tuče, ugledao pištolj i dao gas. Kolima je udario suparnika i odbacio ga nekoliko metara. Ali, drugi Austrijanac je bejzbol palicom porazbijao stakla na automobilu a potom je izudarao i dvojicu Srba.

U međuvremenu je policija saznala za ceo događaj i krenula su hapšenja. Bilans je na kraju 4 povređena i 3 uhapšena. Jedini ko je, za sada, u bekstvu, je Austrijanac (28) za kojim je raspisana poternica.

Srbina iz Nemačke je policija pre odvođena u ćeliju, dovezla do lekara, ali se on i tamo ponašao agresivno i napadao je medicinsko osoblje.

Prilikom istrage policija je zalenina marihuanu, kokain i metamfetamin, ali nije rečeno kod koga od učesnika tuče je droga pronađena. Takođe je pronađeno i 10 falsifikovanih potvrda o vakcinaciji.

BONUS VIDEO: Hapšenje osumnjičenih za pedofiliju u okviru akcije „Armagedon“

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar