Italijanska policija Italija protest
Italijanska policija Foto:EPA-EFE/LUCA ZENNARO

Državljanin Srbije (62) uhapšen je u Milanu zbog sumnje da je falsifikovanim novačanicama od jedne žene iz Nemačke (50) pokušao da kupi brandirane torbe i nekoliko skupocenih "roleks" satova.

Kako prenosi MilanoToday, kada je žena primetila da je samo prva novčanica od 100 evra prava, a ostale falsifikati „kao iz društvene igre Monopol“, on joj je oteo torbu i pokušao da pobegne.

„Kupoprodaju su dogovorili preko interneta i 20. oktobra oko 18.30 sati su se našli u centru Milana. Glumio je kupca zainteresovanog za kupovinu „roleks“ satova i dizajnerskih ženskih torbi. Na sastanku se pojavio sa buntom novčanica od po 100 evra. Međutim, žena je čim ih je uzela primetila da su sve lažne, osim prve koja je bila prava“, prenose mediji.

Čim je shvatio da je otkriven, Srbin je opljačkao ženu.

„Oteo joj je torbu koju je ona izvadila kako bi mu pokazala robu koju je donela i počeo da beži. Slučajni prolaznik je čuo ženu kako više, preprečio se ispred Srbina i oteo mu torbu, a o pljački je obaveštena i policija“, navode oni i dodaju da su ga karabinjeri koji čuvaju stanicu metroa ubrzo presreli i uhapsili.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar