Malta Foto: EPA-EFE/DOMENIC AQUILINA

Srpski državljanin N.V. (33) uhapšen je nakon četiri meseca bekstva, jer je u februaru učestvovao u tuči u kojoj je teško povređen muškarac (29) na Malti, a prilikom hapšenja Srbin je povredio i policijske službenike.

Tuča u kojoj je učestvovao Srbin dogodila se 17. februara u Marsaskali, i tada je povređen jedan muškarac. Posle sukoba osumnjičeni Srbin je pobegao, piše Lovin Malta.

On je prethodno izašao iz Srbije koristeći lažni pasoš hrvatske nacionalnosti.

N.V. je optužen da je 17. februara teško ranio jednog Maltežana tokom tuče u objektu Marsaskala, kao i da je narušio javni red.

Pročitajte još:

On je takođe optužen za korišćenje lažnog pasoša i davanje lažnih podataka javnom službeniku u Mile Endu, Ħamrun, 5. marta, kao i za nasilni otpor hapšenju, napad, pretnje i lakše ranjavanje policajaca 5. juna.

Policija je, zajedno sa pripadnicima Jedinice za brze intervencije, saznala da je Srbin često dolazio u jedan lokalni klub u Gziru i tako je lociran. Međutim, on je videvši policiju pokušao da pobegne. Policija je pokušavala da ga uhapsi, ali se on opirao hapšenju.

Kako pišu strani mediji, odbio je saradnju sa policijom i nakon verbalne svađa, počela je tuča između policajaca i Srbina koji ih je tom prilikom lakše povredio.

Srpski državljanin se trenutno nalazi u sedištu policije u Florijani. On je negirao krivična dela koja mu se stavljaju na teret.

BONUS VIDEO: Tuča u bilijar klubu u Pančevu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar