Foto:shutterstock

Srpkinja Marija D. (42) surovo je ubijena u Češkoj, a za njeno ubistvo je uhapšen Stefan S. (27), koji je priznao da je nasmrt izbo nesrećnu ženu. iz za sada nepoznatih razloga. Kako prenose tamošnji mediji, Stefan je nakon što se otreznio u policijskoj stanici izneo jezivo priznanje i otkrio detalje zločina.

Nakon što su poznanici i poslodavac prijavili da uzalud tragaju za stranom državljankom uputili su se ka njenom stanu. Nakon otvaranja, pronašli su ženu bez znakova života. Policija je potvrdila da je reč o nasilnoj smrti i da je već uhvatila počinioca. Kako prenosi Blic u pitanju je Srpkinja Marija D. (42).

Kako prenose češki mediji Marija D. je ostala u Češkoj tokom praznika dok je njen suprug sa detetom otišao za Beograd.

„Pogled na mesto zločina otkrio je da bi još jedna osoba mogla biti umešana u njenu smrt. Forenzička obdukcija je tada pokazala da je žena ubijena i da je umrla od uboda nožem“, rekao je portparol policije Pavel Švab, prenose češki mediji.

Pročitajte još:

Policija je tek sada prijavila novogodišnje ubistvo.

U stanu su pronađeni brojni DNK tragovi koje su izuzeli forenzičari, a upoređivanjem u bazi podataka utvređeno je da pripadaju Stefanu S., takođe državljaninu Srbije.

Policija je do njegovog DNK došla jer je nakon zločina uhvaćen pijan, te je odvezen u policijsku stanicu na trežnjenje. On je tamo odbijao da razgovara sa policijom, da sarađuje, a čak se i lažno predstavio.

Pokušao je da zbuni policiju različitim verzijama svog imena. Nakon nekog vremena muškarac je izneo zastrašujuće priznanje.

„Čovek se već u autu definitivno otreznio i rekao policiji da je učinio strašnu stvar. Tereti se za teško ubistvo“, dodao je portparol.

Pored optužbe za ubistvo, muškarac se tereti i za neovlašćene mere, falsifikovanje i korišćenje tuđih sredstava. Hladnokrvno je platio u prodavnici kreditnom karticom svoje žrtve. U pritvoru će čekati kaznu koja može da traje i do dvadeset godina.

BONUS VIDEO: Bežanijska Kosa – ubistvo

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar