Ilustracija Foto: MICHAEL BUHOLZER / AFP / Profimedia

Maloletnik (17) preminuo je od posledica povreda zadobijenih u tuči u noći između nedelje i ponedeljka kod autobuske stanice u Cirihu, u kojoj je teško povređen i srpski državljanin (24).

Do fizičkog obračuna više mladića došlo je nešto posle ponoći, a građani su pozvali operativni centar ciriške policije i prijavili da se na autobuskoj stanici i u neposrednoj blizini nalazi više povređenih osoba.

Na lice mesta je odmah stigao i sanitet Hitne pomoći, ali je 17-godišnji tinejdžer, usled zadobijenih povreda, preminuo na licu mesta.

#related-news_1

Prema prvim rezultatima istrage, državljanin Švajcarske je lakše povređen, dok su teške povrede zadobili Srbin (24), Švajcarac (19) i Portugalac (17). Dvojica Švajcaraca, starosti 19 i 24 godine, koji su zatečeni u stanu u blizini, privedeni su jer policija sumnja da bi mogli informacije koje će rasvetliti ovaj slučaj, prenose mediji u Švajcarskoj.

Povređenim učesnicima tuče je određen pritvor, a razgovor sa njima biće obavljen kada se za to steknu uslovi, odnosno po izlasku iz bolnice.

Bonus video: Saobraćajna nesreća kod Slavonskog Broda

Komentari

Svi komentari (0)