guzva, autoput
Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Na auto-putu E-75 (gradski deo), danas od 9 do 16 časova, u smeru petlja "Aerodrom" - petlja "Beograd", radovi na demontaži starih portala.

U zoni radova za saobraćaj će biti zatvorena zaustavna i vozna saobraćajna traka, dok će se saobraćaj odvijati preticajnom saobraćajnom trakom sa kratkotrajnim obustavama do 15 minuta, saopštilo je JP „Putevi Srbije“.

Na Obilaznica oko Beograda, petlja Ostružnica – petlja Orlovača, u smeru ka Bubanj Potoku, do 16. jula radovi na zameni elastične odbojne ograde u razdelnom pojasu. U zoni radova saobraćaj se odvija desnom (voznom) saobraćajnom trakom.

Inđija – Novi Slankamen, do 14. juna radovi na rekonstrukciji kolovoznog zastora. U toku izvođenja radova, saobraća se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila. Bistrica – Prijevorac, do 10. juna od 7 do 15 časova, radovi na održavanju, uz povremene obustave saobraćaja jednog smera.

Mlanča-Ušće, u mestu Ralenovići, do 11. juna, dvokratno u periodu od 10 do 12 i od 14 do 16 čsova, doći će do obustave saobraćaja zbog betoniranja temelja (sanacija od poplava). Prema informacijama Uprave granične policije u 07.15: -na graničnom prelazu Horgoš, Kelebija i Batrovci, zadržavanje na izlazu za teretna motorna vozila je 120 minuta, -na graničnom prelazu Šid, zadržavanje na izlazu za teretna motorna vozila je 60 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužeg zadržavanja za sve kategorije vozila.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare