Foto: Zoran Lončarević

Starleta Soraja Vučelić-Masoni (34), koja je uhapšena na Žabljaku u Crnoj Gori zbog sumnje da je počinila krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijane opasne zarazne bolesti, kažnjena je zbog ovog dela novčanom kaznom od 500 evra. Sem Vučelićeve, istu kaznu dobila je Podgoričanka M. M. (33) koja je bila u društvu starlete, prenose mediji.

„Policija je izvršila kontrolu jedne vikendice u naselju Borje u kojoj su zatečene dve ženske osobe, S. M. i M. M. koje nisu posedovale potvrde o izuzetku od zabrane međugradskog saobraćaja. Osim kršenja mere zabrane međugradskog saobraćaja, one su prekršile i zabranu okupljanja u objektima stanovanja licima koja nisu članovi zajedničkog porodičnog domaćinstva“, rečeno je juče iz Uprave policije.

Podsetimo, Vučelićevoj ovo nije prvi put da dolazi u sukob sa zakonom. Naime, njoj je 2018. godine zabranjen ulazak u Srbiju u skladu sa Zakonom o strancima, a na osnovu kog se ulazak u zemlju može zabraniti stranim državljanima u cilju zaštite javnog poretka ili bezbednosti Srbije i njenih građana.

#related-news_1