Nenad Kočmar Foto:Gofundme

Nenad Kočmar, Srbin iz Subotice, stradao je u petak prilikom istovara u američkoj državi Njujork, kada je na njega pala vodovodna cev koju je prevozio. On je poslednjih deset godina radio kao kamiondžija u SAD, a njegovi bližnji šokirani su saznanjem da je Kočmar poginuo.

Kočmar je bio omiljen u srpskoj dijaspori, koja ga je znala i kao uzornog sportistu, pravog DIF-ovca. Iza njega je ostala supruga i sin od godinu i po dana.

„Šokiran sam. Retko dobar čovek za primer“, kaže za portal Nova.rs Nenadov prijatelj i dodaje: „Mrava nije zgazio, niti ikada podigao glas na nekoga“.

Koča, kako su ga zvali njegovi bližnji, bio je divan muž, otac koji voli, brat i sin pun ljubavi. Voleli su ga svi koji su ga tokom godina upoznali. Svoj život je posvetio porodici, a najveća sreća i ponos mu je bio sin Aleksa, naveli su njegovi prijatelji na društvenim mrežama.

PROČITAJTE JOŠ:

Kako nam je njegov prijatelj rekao, Nenadovi roditelji su otišli za Ameriku.

„Povodom ove strašne tragedije, molimo Vas da donirate bilo koji iznos kako biste pomogli porodici da se prilagodi životu bez Koče, koji je jedini hranio svoju suprugu i njihovog sina. Uz sve neophodne životne troškove, za Koču je bio prioritet da njegov Aleksa ima dobro obrazovanje. Deo vaše donacije pomoći će porodici da pokrije i te troškove. U ime porodice, hvala vam na velikodušnoj podršci u ovom izuzetno teškom trenutku“, napisali su na platformi GoFundMe njegovi prijatelji.

BONUS VIDEO: U pet gradova uhapšena 21 osoba zbog neovlašćene upotrebe tuđeg poslovnog imena

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar