Čačak pucnjava
Foto: Printscreen

Na društvenim mrežama pojavio se snimak pucnjave u Čačku, u kojoj je ranjen M.Š (27), a napadač pobegao u nepoznatnom pravcu.

POGLEDAJTE JOŠ:

Pucnjava se desila u kafiću Lapijaf u Čačku, a ranjeni M.Š. ima 27 godina i poznat je po nadimku Šele. Prema saznanjima portala Nova.rs, zadobio je tri prostrelne rane.

Na snimku se vidi napadač koji nosi masku protiv koronavirusa i prilazi M.Š, koji je sedeo u bašti kafića i kako se čini, poznaje osobu koja je pucala. Napadač je, potom, izvadio pištolj i nekoliko puta samo pretio, da bi na kraju povukao obarač i zadao mu dve prostrelne rane.

Mladić poznat kao Šele na kratko je završio na zemlji, ali ubrzo je uspeo da se pridigne i pobegne od napadača, koji je krenuo za njim. Treću prostrelnu ranu je, pretpostavlja se, zadobio u begu.

Na snimku se, takođe, vide dva muškarca koje sede u bašti i reaguju tek kada mladić kreće da beži.

Pogledajte video snimak:

„On je iz vatrenog oružja ranjen u obe noge i zbrinut je u Opštoj bolnici Čačak“, rečeno je portalu Nova.rs u Policijskoj upravi Čačak.

Prema prvim informacijama, napadač je pobegao sa lica mesta, a policija intenzivno za njim traga. Pojedini beogradski mediji su preneli da je na licu imao masku.

Povređeni je zadobio više prostrelnih rana u obe noge i zbrinut u Opštoj bolnici u Čačku.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram