Foto: Facebook

Muzičari iz Vladičinog Hana Dalibor Milošević (34) i Stanislav Antić (21) poginuli su, dok je troje njihovih prijatelja povređeno, u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče oko 4.40 sati na autoputu Beograd – Niš kod izlaza za Aleksinačke Rudnike.

Sestra nastradalog Stanislava, oprostila se potresnim rečima od svog brata na društvenim mrežama.

Podsetimo, do nesreće je, prema saznanjima našeg portala, došlo zbog radova na ovom delu autoputa, u kome su trake sužene, pa su se automobil beogradskih tablica i kamion grčkih registarskih oznaka direktno sudarili. U automobilu je bilo petoro ljudi, od kojih su dvojica poginula na licu mesta, a troje putnika je povređeno.

Foto: Privatna arhiva

Muzičar Milan Mića Petrović, prijatelj poginulih mladića oglasio se ranije i naveo da je vest o tragediji ožalostila čitav Vladičin Han.

„Svirali su na svadbama u Vojvodini i oko dva sata iza ponoći su krenuli kući. Čuo sam a su se dvoumili da li da krenu ili ne ne, jer su bili umorni pa su ipak odlučili da pođu. Neposredno pre nesreće zaustavili su se u jednom motelu, tu su popili kafu. Dalibor, koji je do tog mesta vozio se požalio da je umoran, da mu se spava pa ga je na mestu vozača zamenio Stanislav. Dalibor je po svemu sudeći spavao u trenutku nesreće. Strašno je to što im se desilo, bio sam kod porodica, strašno je tamo, kuknjava, žalost, ma srce mi se cepa. Dalibor ima dva odrasla sina iz vanbračne zajednice, i još dve ćerkice sa drugom ženom koja je trudna. Stanislav se oženi pre par godina, on nema dece. Mnogo nas je pogodila njihova smrt, bili su dobri ljudi, otišli da zarade za svoje porodice i izginuli“, kazao je uznemireni čovek.

VIDEO: Nesreća u Nišu, žena udarila u ogradu mosta i stradala

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar