Foto:privatna arhiva

Stanari zgrada na Limanu 3 jutros su u dvorištu između zgrada naišli na klupu koju je neko tokom noći isekao motornom testerom da bi sprečio klince da se noću okupljaju pod njihovim terasama. Kako kažu, u parkiću među zgradama se svakodnevno okupljaju grupe mladih koji po celu noć prave buku i iza kojih ostane gomila smeća, zbog čega su često zvali komunalnu policiju.

“Činjenica je da smo često zvali komunalnu policiju, jer su zaista bili jako bučni i po celu noć nismo mogli da spavamo od njih. Takođe, svako jutro nas je oko klupa dočekivala gomila smeća, praznih limenki od piva, ambalaže …”, kaže Aleksandra Savić, jedna od stanarki zgrade u Balzakovoj ulici.

Kako kaže, komunalci bi ponekad dolazili i rasterivali klince, ali bi se oni samo premestili na neku drugu klupu i nastavili sa galamom.

Foto:privatna arhiva

Mada im smetaju buka i smeće, stanari kažu da je ovako radikalan potez nekog od komšija, koji je klupu jednostavno prerezao, presedan za sebe.

„Razumem da su ljudi isfrustrirani, posebno komšije sa nižih spratova, ali ovo je ipak čist vandalizam. Ne znam ko je pomislio da se na ovaj način rešava problem javnog reda i mira. Uništavanje javne imovine nije rešenje problema, već dodatno ruženje grada“, kažu stanari, napominjući da su vandalizam prijavili i policiji.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare