Nikola Malbaša
Foto: Srdjan Stevanovic / Starsport

Policija još uvek istražuje motiv krvavog obračuna koji se 8. jula dogodio u Zemunu, kada je bivši fudbaler Partizana Nikola Malbaša (43), nakon kraće svađe, izbo nožem muškarca (47). Kako portal Nova.rs nezvanično saznaje, sumnja se da je fudbaler dugovao novac ranjenom muškarcu, koji mu je zbog toga u više navrata pretio.

Malbaša je, podsetimo, nakon napada pobegao sa mesta obračuna, a uhapšen je juče i po nalogu Višeg tužilaštva zadržan u policijskom pritvoru. On bi u roku od 48 sati trebalo da bude sproveden na saslušanje, a kakao saznajemo, protiv njega je podneta krivična prijava za pokušaj ubistva.

Pročitajte još:

Prema nezvaničnim saznanjima našeg portala, motiv krvavog obračuna bio je navodno novčani dug, koji je fudbaler imao prema ranjenom muškarcu. Do obračuna je došlo nakon što je navodni zelenaš počeo učstalo da preti kako fudbaleru tako i njegovoj porodici.

Malbaša će imati priliku da detaljno iznese odbranu, a nakon saslušanja, biće poznato i da li će tužilaštvo tražiti od suda da mu se odredi jednomesečni pritvor.