Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Suđenje nekadašnjem fudbaleru Nikoli Malbaši povodom optužbi da je 8. jula 2020. godine nožem izbo Igora Neškovića, koji je zadobio teške telesne povrede opasne po život, održano je danas u Višem sudu u Beogradu. Na današnjem pretresu svedočio je veštak Zoran Stanković koji je istakao da je Neškoviću takve povrede nožem mogao da nanese jedino suvozač, odnosno osoba koja je pored njega sedela u automobilu, a to je Malbaša, čemu se odbrana oštro usprotivila.

Sa druge strane, odbrana tvrdi da Malbaša nije kriv, te da je takve povrede oštećeno mogla da nanese i osoba koja se nalazi iz vozača.

Inače, na prethodnom pretresu oštećeni Nešković je tvrdio da je njega napala treća osoba, ne bivši fudbaler.

Takođe, advokat Malbaše zatražio je da se njegovom klijentu ukine pritvor, ali je sud to odbio.

Podsetimo, Malbašu (43), bivšeg fudbalera Partizana i reprezentativca Srbije, osumnjičenog da je 8. jula u Zemunu pokušao da ubije Igora Neškovića, prethodno je žrtva navodno reketirala i pretila mu da će mu povrediti porodicu ako ne dobije tražene pare.

Pročitajte još:

Inače, Malbaša se tereti da je 8. jula u Bačkoj ulici u Zemunu, blizu okretnice autobusa na linijama „18“ i „83“, ušao u automobil oštećenog i nakon kraće svađe nožem ga ubo u stomak, istrčao iz vozila i pobegao.

Nešković je prevezen u Urgentni centar, gde je operisan.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar