Policija odvozi osumnjičenog u pritvor Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

Više javno tužilaštvo posle prvih saslušanja žrtava Miroslava Mike Aleksića, oglasilo se saopštenjem da se do daljeg neće u javnost iznositi detalji samog postupka.

#related-news_0

„S obzirom na već dato saopštenje za javnost, a naročito da se sumnja da je osumnjičeni izvršio krivična dela i prema maloletnim licima, te da je zakonska obaveza svih učesnika u postupku da ne iznose činjenice koje saznaju u toku postupka, a pogotovo imajući u vidu interese oštećenih koje tek treba da budu ispitane u istrazi i njihovo pravo na privatnost, pored informacija koje smo već izneli, u ovom trenutku nećemo izlaziti u javnost u vezi sa detaljima samog postupka“, kaže se u saopštenju Višeg javnog tužilaštva.

Podsetimo, Milena Radulović, jedna od žrtava profesora glume Miroslava Aleksića saslušana je danas u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, a tokom petosatnog ispitivanja je do detalja ispričala šta je preživela.

Milena Radulović Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Radulovićeva je iz tužilaštva izašla oko 16.15 sati, dok je saslušanje počelo još u 11 sati. Po izlasku mlada glumica nije bila u stanju da daje izjave, a njen advokat Denis Bećirić kaže za Nova.rs da je celo ispitivanje Milena jako teško podnela.

Još jedna mlada glumica Iva Ilinčić, žrtva profesora glume Miroslava Mike Aleksića, trebalo bi da bude saslušana sutra ujutru u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Glumica Beogradskog dramskog pozorišta Iva Ilinčić, koja je zajedno sa još par devojaka prijavila policiji učitelja glume Miroslava Miku Aleksića za zlostavljanje, sutra će dati svoj iskaz u tužilaštvu.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar