Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs; MUP

U Višem javnom tužilaštvu u Smederevu dva sata je svedočila devojka koja je bila u taksiju u trenutku otmice. Ona je na saslušanju rekla da je uspela da slaže otmičara Uroša B. da je trudna.

Kako se nezvanično saznaje, ona je to uradila kada je videla dve bombe u njegovim rukama.

Osumnjičeni za masakr kod Mladenovca taksitu i devojku u njemu oteo je 5. maja kod Malog Požarevca, nakon što je ubio 8. ljudi i ranio 14.

Foto: MUP

Uroš B. je kod Malog Požarevca zaustavio taksistu. Tada je uz pretnju dve bombe naredio da ga vozi do Vinjišta kod Kragujevca. Tamo mu se nalazio ujak kod koga se skrivao nakon zločina. U kolima je bila i trudnica. Uroš je seo na prednje sedište, a u ruci je imao bombu. Tada se obratio taksisti da će je, navodno, aktivirati, ako ne bude vozio gde mu je rekao.

Inače, reč je o iskusnom taksisti koji je tokom vožnje pričao sa Urošem i govori da će sve biti u redu i da će se on vratiti po njega, ako bude trebalo samo da trudnicu odveze do Uba.

Policija je u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Smederevu uhapsila i njegovog oca R.B. kao i ujaka G.G. Oni se nalaze u pritvoru i za svu trojicu vodi se isti postupak.

BONUS VIDEO: Hapšenje mladića osumnjičenog da je počinio masakr kod Smedereva i Mladenovca

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar