Mesto nesreće, Foto: Dragan Jovanović

Noćas oko ponoći u Pirotskom naselju na Borskom jezeru dogodila se tragična nesreća u kojoj su u razmaku od nekoliko sati umrli majka i sin. S.P. (70) nastradala je u saobraćajnoj nesreći čekajući hitnu pomoć, dok su njenog sina D.P. (51) lekari pronašli mrtvog.

Autor: Dragan Jovanović

Kako saznajemo, majka preminulog D.P je nakon što mu je pozlilo pozvala Hitnu pomoć i izašla da ih sačeka na glavnom putu na Borskom jezeru, kako bi ih odvela do njihove vikendice koja se nalazi u razućenom kraju ovog naselja.

Dok je čekala lekare iz pravca jezera na nju je velikom brzinom naleteo „fijant punto“ koji ju je usmrtio na licu mesta. Prema saznanjima iz Hitne pomoći nesrećna žena je od mesta udarca letela čak deset metara, a ekipa lekara koja je ubrzo naišla je pokušala da reanimira. Kada su konstatovali smrt krenuli su da ukažu pomoć njenom sinu D.P. zbog koga su i krenuli put Borskog jezera.

Pročitajte još:

Na licu mesta u kući zatekli su D.P. mrtvog i samo konstatovali smrt.

– 10. septemba u 22.40 sati Hitna služba je dobila poziv od pacijena D. P. koji se žalio na bolove u grudima. Poziv je upućen iz pirotskog naselja na Savači. Hitna služba je odmah krenula na intervenciju. U istom trenutku hitna je preuzela lice koje je uputilo poziv i započela reanimaciju, sve do najbliže zdravstvene ustanove, gde je nažalost, konstatovana smrt – kazali su sa medije u Domu zdravlja Bor.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare