Dejan Pavlović Foto: promo/UNS presscentar

Suđenje Dejanu Pavloviću, predsedniku sindikata "Sloga", zaposlenih u Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije, kome je maja ove godine zapaljena kuća, počeće sutra u Vojnom disciplinskom sudu u Beogradu. Pavlović se tereti da je narušio ugled Vojske intervjuom koji je dao listu "Svedok".

Zbog pandemije koronavirusa, Pavlović je u međuvremenu, zbog zaštite zdravlja pripadnika vojske podneo više krivičnih prijava protiv odgovornih lica u Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije, zbog čega mu je, kako tvrdi, 10. maja u potpunosti izgorela kuća u kojoj je stanova kao zakupac, a uzrok požara do danas nije otkriven.

Pavlović će dati izjavu, pre i posle suđenja u Centralnom domu Vojske, ulica Braće Jugovića 19.

Podsetimo, predsedniku sindikata “Sloga” Dejanu Pavloviću, u noći 9. na 10. maj zapaljen je bungalov u kome živi i koju plaća kao vojni zakupac u naselju Surčin. U trenutku požara, Pavlović je bio sam u kući. Kako je za naš portal ranije ispričao, on je čuo lavež pasa koji ga je probudio i da kada je ustao, video je svetlost sa donje strane bungalova. Kada je istrčao, video je da gori bungalov sa zadnje strane. On tvrdi i da je bungalov neko naprskao nečim da bi se lakše zapalio, jer je gorela zadnja strana odakle je vatra došla.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar