Hanka Paldum i Mirzad Brkić Foto: N1, Facebook

Sin pevačice Hanke Paldum Mirzad Brkić uhapšen je, kako prenose bosanski mediji, u Neumu zbog napastvovanja jedne devojke (26) i prisiljavanja na seks, a podsetimo, on se dosad u više navrata nalazio u žiži javnosti zbog različitih incidenata.

Brkić se dosad u više navrata nalazio u centru pažnje javnosti zbog sukoba sa zakonom. Naime, šira javnost je za njegovo ime prvi put čula 2014. godine kada je automobilom udario tri pešaka, od kojih su dva bila teška povređena.

Nakon što je Mirzad nadrogiran amfetaminima svojim terencem pregazio tri žene na stanici autobusa i teško ih povredio, sud mu je odredio obavezno lečenje. Kako su mediji tada prenosili, pevačica ga je poslala na odvikavanje u najbolju kliniku u Nemačkoj.

On je zbog pomenute saobraćajne nesreće 2016. osuđen na dve godine zatvora, a pevačica je svojevremeno branila sina, tvrdeći da je kazna preoštra.

Pročitajte još:

Ipak, Brkić je ubrzo ponovo imao probleme sa zakonom. Naime, on je iste godine, tačnije 2014., priveden nakon što su kod njega pronađeni pištolj marke “rekord“ sa okvirom bez metaka, paketić heroina, srebrene minđuše i ogrlica.

Kako su Novosti tada pisale, zajedno sa njim je, prilikom kontrole Brkićevog Golfa uhapšen i Đanin Dedajić (27), a kod njega su pronađena dva paketića marihuane i CS sprej.

Ranjen u pucnjavi

Inače, sin poznate pevačice, ranjen je 2011. godine u nogu. Mediji su tada navodili da je bila reč o mafijaškom obračunu. Nekoliko godina ranije, povređen je u tuči.

„U augustu 2005. Mirzad je zajedno sa Mevludinom Velagićem teško je povređen u masovnoj tuči ispred ugostiteljskog objekta „Boemi“ u centru Sarajeva. Mevludina i Mirzada su, prema informacijama koje je tada policija saopštila, pretukli Edin Bašić i Almir Bajrović, izbacivači u „Boemima““, pisali su tada mediji.

BONUS video: Incident u teretani u Beogradu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar