Živojin Strizović, nestao
Živojin Strizović Foto: Privatna arhiva

Od mog brata nema ni traga, ni glasa, kaže za Nova.rs sestra Živojina Strizovića koji je nestao pre sedam dana u Preljini, Sanja Simeunović iz Čačka. Ona podseća da je on nestao 15. februara nakon završetka sa poslom u Preljini.

„Vozio je plavi „megan“ i od tada mu se gubi svaki trag. Njegov telefon je bio u finkciji oko dva sata posle nestanka“, kroz suze nam priča sestra. Prema njenim rečima, prvobitno je auto bio navodno pronađen. „Međutim to nije bilo tačno. Ipak, dan kasnije vozilo je pronađeno i sada je u MUP – u na veštačenju“, objasnila je ona. Njen brat je odneo ključeve, dokumenta i mobilni telefon.

„On je veoma vredan i odgovoran dečko. Nikada nije imao neprijatelje. Policija iz Gornjeg Milanovca i Čačka i dalje pretražuje teren, ali od njega ni traga ni glasa“, navodi Sanja za Nova.rs.

Prema njenim rečima, razgovarali su i sa kolegama iz firme, ali ništa nije ukazivalo da će se ovako nešto dogoditi, u šoku je ispričala Sanja.

„Kada bi imao obaveze da završi nešto u gradu, Čačku ili Milanovcu rekao bi roditelima. Molim se bogu da je sve u redu sa njim i ukoliko ima neko informaciju o njemu neka nam javi na telefon 0637302550„, vapaj je njegove sestre Sanje.

BONUS VIDEO: Potraga za nestalim Matejom

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar