Ilustracija Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

U pet saobraćajnih udesa koji su se juče dogodili u Novom Sadu povređeno je šest osoba.

Muškarac (42) povređen je u sudaru dva automobila u Hajduk Veljkovoj ispred Medicinskog fakulteta u 11:45h. Kako za 021.rs kaže portparol Hitne pomoći, dr Zoran Krulj, povređeni je zbrinut na licu mesta i prevezen na odeljenje hirurgije Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodine.

U 16 časova na Putu partizanskog odreda, kod restorana „Naša priča“, sudarila su se tri vozila. U ovom udesu povređena je žena (74). Njoj je ekipa hitne pomoći na licu mesta ukazala pomoć i potom je u svesnom stanju prevezla u Urgentni centar, na odeljenje hirurgije.

Žena (50) povređena je u sudaru dva vozila na uglu Pariske komune i Bulevara kralja Petra. Nakon zbrinjavanja i ukazane pomoći, povređena žena je prevezena na hirurgiju u Urgentni centar.

Biciklista (28) povređen je kada je na njega naletelo vozilo na uglu Rumenačke i Kornelija Stankovića u 20:20h. On je u svesnom stanju prevezen na hirurgiju.

Dve osobe su povređene u 22:18 časova u sudaru dva automobila u Šafarikovoj ispred broja 18. Muškarac (47) i žena (28) zbrinuti su na licu mesta i u svesnom stanju prevezeni na hirurgiju.

BONUS video: Hapšenje dilera heroina u Beogradu

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar