Gružansko jezero: Ronioci tragaju za telom devojke
Ilustracija Foto: Nova.rs

Ronioci Žandarmerije više od sedam sati, podvodnim kamerama, pretraživali su teren Limanske Ade kod Badovinovaca gde je juče nestao devetogodišnji dečak N. N. iz ovog sela.

Kako saznaje „Blic“, kako u vodi, tako i u okolini na ovom terenu Žandarmerija ništa nije pronašla, te još nije poznato šta se dogodilo devetogodišnjaku kom se juče izgubio trag.

Podsetimo, dečak N. N. iz Badovinaca nestao je juče, a jedna od sumnji je i da je mališan upao u reku.

N. N. je juče bio sam kod kuće dok su njegovi roditelji bili na poslovima. Kada su se vratili kući oko 19 sati primetili su da dečaka nema i odmah su krenuli u potragu. Ubrzo je dečakov bicikl pronađen na jednom delu, a njegova garderoba na drugom delu obale, te su sve opcije, o tome gde bi mogao da bude mališan, još otvorene.

Kako javlja reporter „Blica“ sa lica mesta, teren na kom su pronađene dečakove stvari je jako nepristupačan i odatle se teško prilazi do reke.

„Voda je tu duboka i virovi jaki čak i za ovo doba godine, što dovodi u sumnju šta se ovde zapravo dogodilo“, kažu izvori iz istrage.

Kako za „Blic“ pričaju meštani, N. N. nikada ranije nije dolazio sam do reke, već uvek sa dedom, a dodaju i da je voleo da hrani patke s obale.

Meštani su u šoku zbog dramatične potrage za nestalim detetom.

Žandarmerija je u selu i zajedno sa meštanima i policijom pretražuju teren i tragaju za dečakom.

Bonus video: Hapšenje dilera sa Čukarice

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar