Foto: Zoran Lončarević

Protiv Vladana Balabana, dečka glumice Marije Karan, podneta je prekršajna prijava zbog napada, ali će, kako saznajemo, ista prijava biti podneta i protiv glumice, zbog toga što je navodno oštetila Balabanov automobil, saznaje Nova.rs.

Prema nezvaničnimn informacijama, tužilaštvo je sinoć evidentiralo događaj. Ipak, prema proceni dežurnog tužioca Prvog osnovnog tužilaštva – makar na prvom uviđaju – nije bilo osnova za krivično gonjenje učesnika u incidentu. Ipak, podnete su dve prekršajne: protiv Balabana, koji je, kako se sumnja, udario glumicu, i protiv Marije Karan, koja je, prema svemu sudeći, oštetila vozilo svog dečka.

Istraga je i dalje u toku, ali ako delo ne bude drugačije kvalifikovanu u narednim danima, sve bi moglo da se završi plaćanjem novčanih kazni. Ovo, delom, zavisi i od stepena povreda koje je Karan zadobila.

Podsećamo, glumica Marija Karan napadnuta je sinoć u Beogradu, kada ju je udario njen dečko Vladan Balaban. Balaban je glumici, kako pišu mediji, nakon svađe lupio šamar. Do sukoba je došlo nakon što je napadač izašao iz restorana u kome su zajedno bili, gde je došlo do verbalne rasprave, nakon čega ju je Balaban ošamario. Glumica je zatim, navodno, uzela tegove i protivpožarni aparat i njima razbila zadnje staklo na Balabanovom „poršeu“.

Automobil dečka Marije Karan, Marija Karan, incident
Automobil dečka Marije Karan Foto: E-Stock/Časlav Vukojčić

Tim povodom kontaktirali smo PR službu Marije Karan, koja nije ni demantovala, ni potvrdila ove navode.

„Za sada nemamo komentar. Više informacija o ovom slučaju biće objavljeno tokom dana“, saopšteno nam je iz PR službe. U međuvremenu, Nova.rs je u tužilaštvu potvrdila da se incident dogodio, ali za sada nije poznato da li će Balaban biti priveden u policiju.

BONUS VIDEO: Marija Karan u emisiji „Balkanskom ulicom“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare