Foto: Nova.rs

A. D. (45) i M. K. (59) koji su uhapšeni zbog teškog ubistva Zorana Isailovića (50) iz Ripnja, prema nezvaničnim saznanjima, priznali su zločin na saslušanju u policiji, a potom su, kako se navodi i odali trećeg pomagača S. S. (27) za kojim je raspisana međunarodna potraga.

„Njih dvojica su priznali zločin u policiji, a potom i opisali šta su sve uradili. Takođe su naveli da im je S. S. (27) bio pomagač. Za njim je raspisana međunarodna potraga, jer postoji indicija da je pobegao iz Srbije“, rekao je sagovornik iz istrage ovog slučaja.

Zoranov nestanak prijavljen je nakon što ga meštani nisu videli 10 dana u njegovoj kući, a pre toga su ga videli kako se svađa sa trojicom muškaraca na ulici.

Njegovi rođaci kažu da je bio dobar, da je živeo sam, voleo da popije i da je, kako su čuli, ubijen zbog dnevnice.

„Zoran je bio mnogo dobar. Jeste voleo da popije, ali kao i svi… Nije imao nikoga, živeo je sam u kući, od žene se razveo, nije imao dece, nikada nikoga nije dirao. Jedino ima rođenog brata, ali on živi u Barajevu. Koliko smo čuli, njega su ovde lokalci koje on valjda poznaje tu iz viđenja uhvatili da im da 2.000 dinara koje je zaradio kao dnevnicu. Radio je sa ovim što rade na vuči drveta traktorom. Koliko znam, ta trojica su bili prilično pijani. Posle svađe su ga odvukli, šta su uradili, ja ne znam tačno… Samo znam da je sada mrtav“, rekao je rođak ubijenog Zorana za Telegraf.

Osumnjičeni se terete da su, 20. marta ove godine u Ralji, zajedno sa još jednom osobom, koja je identifikovana kao S. S. i za kojom je raspisana međunarodna poternica, nakon verbalnog konflikta, pretukli pedesetogodišnjeg muškarca, koji je od zadobijenih povreda preminuo, a potom njegovo telo bacili u jamu kamenoloma u Ralji.

BONUS VIDEO – Policijska akcija nakon trostrukog ubistva u Atenici kod Čačka

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook
Twitter
Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar