Foto: Nenad Mihajlović/Nova.rs

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je Dragoljub R. (36) zbog sumnje da je nakon svađe sa suprugom, u Grockoj ispred jednog ugostiteljskog objekta u prisustvu više građana, pucao iz lovačke puške za čije nabavljanje i držanje nije imao odobrenje nadležnog organa, a potom istom oštetio dva automobila.

Osumnjičeni se na saslušanju branio ćutanjem, odnosno iskoristio je zakonsko pravo da ne iznosi odbranu.

Pročitajte još:

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudu da osumnjičenom odredi pritvor da ne bi uticao na svedoke i da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu.

Osumnjičenom se na teret stavljaju krivična dela Izazivanje opšte opasnosti i Nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Sumnja se da je Dragoljub R. 11. oktobra 2023. godine oko 20 časova u Grockoj ispred jednog ugostiteljskog objekta, nakon svađe sa suprugom, u prisustvu više građana, iz lovačke puške ispalio nekoliko hitaca u pravcu ugostiteljskog objekta.

Tom prilikom oštećen je saobraćajni znak postavljen ispred pešačkog prelaza, kao i fasada na ugostiteljskom objektu.

Potom je navedenom puškom udarao i oštetio dva parkirana motorna vozila, te se udaljio sa lica mesta, ali je ubrzo pronađen i lišen slobode, prenosi Telegraf.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar