Foto:shutterstock

Zoran J. (44), koji je vozio traktor čija se prikolica otkačila i prilikom nesreće je nastradao njegov sin (13), izneo je odbranu u tužilaštvu, nakon čega je pušten na slobodu.

„Danas je, povodom saobraćajne nezgode koja se dogodila u selu Donja Šatornja, opština Topola, saslušan osumnjičeni Z. J. , a zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo Teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja. Prilikom saslušanja osumnjičeni je izneo svoju odbranu nakon čega je prema imenovanom ukinuto zadržavanje“, saopštilo je tužilaštvo u Aranđelovcu.

Pročitajte još:

Takođe, naveli su da je u toku utvrđivanje činjenica vezanih za sam nastanak i tok saobraćajne nezgode.

Otkačila se prikolica u kojoj su bili dečaci

Podsetimo, dečak M. J. (13) je poginuo, a njegov brat M. J. (18) teško je povređen u nesreći koja se juče dogodila u mestu Donja Šatornja kod Topole.

Kako se sumnja, dečak je stradao kada je ispao iz traktorske prikolice u kojoj se vozio sa svojim bratom dok je traktorom upravljao njihov otac.

Traktorska prikolica se otkačila i upala u reku Raslavica. Tokom uviđaja je utvrđeno da je traktorska prikolica ručne izrade i da nije registrovana.

Porodica je iz sela Blaznava kod Topole, a meštani su nemi nakon tragedije koja ih je zatekla. Na društvenim mrežama se opraštaju od stradalog dečaka, uz tužne i potresne poruke upućene porodici.

„Sunce ninino i čičino, anđeli te čuvali“, napisala je rođaka uz dečakovu fotografiju, piše Blic.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar