Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

U Više javno tužilaštvo u Smederevu, uz krivičnu prijavu podnetu od strane Policijske uprave u Smederevu, dovedeni su na saslušanje osumnjičeni Srđan C. i Zorica C., supružnici, oboje iz Smedereva, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Njima je droga, podsetimo, pronađena u kancelarijama u kojim su radili u Gradskoj upravi.

„Nakon saslušanja osumnjičenih, Više javno tužilaštvo u Smederevu je stavilo predlog sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Smederevu da se prema S.C. odredi pritvor na osnovu čl. 211. st. 1. tač. 2,3 i 4 Zakonika o krivičnom postupku, a prema Z.C. na osnovu čl. 211. st. 1. tač. 2 i 4 Zakonika o krivičnom postupku“, saopštilo je tužilaštvo za Nova.rs.

Kako su pojedini beogradski  mediji objavili, Srđan se branio ćutanjem, a Zorica je iznela odbranu rekavši da drogu nije prodavala, ali da je imala kod sebe jer je konzument.

Podsetimo, juče su uhapšeni supružnici Srđan C. i Zorica C., nakon što je u kancelariji Gradske uprave Smederevo pronađena veća količina droge.

Pročitajte još:

Prilikom pretresa, kod njih je pronađeno ukupno 1175 grama opojne droge marihuana, kamena supstanca nalik na opojnu drogu kokain težine 52 grama, 86 tableta koje se nalaze na listi psihoaktivnih supstanci, 2 digitalne vagice i jedna drobilica.

Kako pišu lokalni mediji, u kancelariji Srđana pronađena je marihuana i kokain, dok je u kancelariji kod njegove supruge Zorice pronađena manja količina droge marihuane i 86 psihoaktivnih tableta.

Kako navode mediji, Srđan je zaposlen kao referent urbanizma, dok za Zoricu nije poznato čime se bavila.

BONUS VIDEO: Uhapšen diler koji je u stanu u Mirijevu napravio laboratoriju marihuane

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar