Foto: EPA-EFEJULIEN WARNAND/Nova.rs

Policija Grocke obavila je danas razgovor sa direktorom škole u kojoj se dogodio incident kada je đak prvak zlostavljan u toaletu škole.

Prema informacijama poseduje Blic, proverom je ustanovljeno da navedeni događaj nije prijavljen PS Grocka.

„Nakon objavljenih navoda na pojedinim portalima, policija je obavila razgovor sa direktorom OŠ „Miloje Vasic“ Nebojsom Trišićem koji je izjavio da je bio incident u školi manjeg značaja, a ne kao što je objavljeno u medijima i da je najverovatnije neko od roditelja obavestio medije o tome“, kaže izvor „Blica“ upoznat sa slučajem.

Pročitajte još:

Prema informacijama koje posedujemo, direktor je policiji izjavio da „je smatrao da nije potrebno o navedenom obaveštavati policijske službenike, jer je bio manji incident“.

„On je naveo da je oštećeni učenik i danas došao u školu, kao i da će događaj da rešavaju u okviru škole“, dodaje naš sagovornik. Podsetimo, u Osnovnoj školi „Miloje Vasić“ u Kaluđerici juče je brutalno fizički napadnut učenik prvog razreda A. D. u školskom toaletu.

Na njega su nasrnula tri za sada neimenovana učenika starijih odeljenja i maltretirala ga u toaletu. Oni su mu, prema prvim informacijama, stavljali glavu u WC šolju, udarali njegovom glavicom o zid toaleta i oborili ga na pod.

Dete, međutim, nije zatražilo lekarsku pomoć, ali je uprava škole upoznata sa slučajem.

BONUS VIDEO: Škola u Beogradu zataškava seksualno nasilje