Foto: Facebook/Sasa Nedeljkovic

Saša Nedeljković (52) iz Kruševca, poginuo je nakon što je aktivirao bombu u svom autu.

Pretpostavlja se da je ekploziji prethodila svađa sa svojom suprugom V.N. koja je bila s njim u autu. Zahvaljujući neverovatnoj snalažljivosti i sreći, žena je uspela u poslednjem trenutku da izađe iz auta.

Ona je zadobila lakše povrede. Sve se odigralo u nedelju oko 10.30 sati u blizini Kisele vode, u naselju Čitluk kod Kruševca. Meštani ovog naselja pričaju da je ljubomora razlog celoj ovoj nesreći.

Pročitajte još:

Kako nezvanično saznajemo, Saša je sačekao ženu da dođe s posla, a potom je rekao da se provozaju njenim kolima. Ona je vozila, a on bio na mestu suvozača. Prema saznanjima, u tim kolima ju je tukao, a onda zapretio da će ih ubiti, izvadio bombu i aktivirao.
“Pokušala je da ga smiri, ali on je samo rekao da moraju zajedno da odu u smrt. U nekom trenutku, uspela je da se iskobelja, otvori vrata i bukvalno kad je on aktivirao bombu, ona je već pala sa sedišta i našla se ispod vozila”, kaže jedna rođaka.

V.N. (48) nije povređena u ovoj eksploziji samo zahvaljujući brzini u kojoj je vozilo napustila neposredno pre detonacije. Rođaci misle da je motiv cele tragedije velika ljubomora. U porodici kažu da je Nedeljković imao ugrađene stentove, bio je srčani bolesnik, često u
depresiji, i da je preživeo ratište.

***

BONUS VIDEO: Hapšenje osumnjičenog za trgovinu narkoticima u Subotici

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar